DATUM: 04/06/2016 - 11/06/2016 
Joga odmor koji nudi program s kombinacijom joge, meditacije, pustolovnih izleta, art terapije i ukusnih vegetarijanskih užitaka održat će se u Vili Dojmi u lipnju ove godine. Pozivamo vas da se oslobodite stresne svakodnevice i skočite u joga avanturu. Odaberite ovaj all-inclusive joga paket i posvetite vrijeme sebi i svom zdravlju, njegovanju duha, uma i tijela. Vrijeme je za smijanje, zabavljanje i uživanje u društvu jogija iz cijelog svijeta. Na joga odmoru ćete naučiti više o sebi. Steći ćete nove zanimljive (Joga) prijatelje. Slušat ćete nadahnjujuću (Joga) glazbu. Uživat ćete u zabavnim vježbama joge i opuštati se u meditacijama. Istražit ćete svoju kreativnost. Prepustit ćete se prekrasnim prirodnim ljepotama otoka Visa i Hrvatske. Uronit ćete u život otočana, nešto sasvim drugačije nego ono na što ste navikli. Slavit ćete ljepotu života s otvorenim rukama, otvorenim umom, otvorenim srcem, i čašom ukusnog domaćeg vina.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.VRIJEME: 20/08/2016 - 27/08/2016 & 27/08/2016 - 03/09/2016
Jeste li ljubitelj vina u potrazi za opuštajućim i zabavnim odmorom? Pogodan za vinske neznalice i znalce podjednako, ovaj 7-dnevni tečaj nudi priliku probati i naučiti više o nekim od najboljih vina u Dalmaciji i otoku Visu. Raznolik i opušten program kombinira zanimljive degustacije i edukativne posjete s izletima na lokalne vinograde i mjesta, ostavljajući vam vremena da za izležavanje na suncu, razgovor na bazenu ili uživanje u spektakularnom pogledu.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.VRIJEME: tijekom cijele godine 
Vinariju Dojmi ne smijete propustiti ako ste se uputili u obilazak južne strane otoka Visa. Sa svojom impresivnom kamenom kulom na brežuljku daleko od glavnih puteva, interesantan je objekt makar samo za „baciti oko“. Dugačak prilazni put vodi vas kroz pola kilometra vinovih loza prije nego što zapravo uočite zgradu. Dojmi je šarmantna lijepa vinarija koja je na listi destinacija svakog vinskog entuzijasta u potrazi za uživanjem u degustacijama vrhunskog vina i šetnjama prekrasnim mediteranskim vrtovima i maslinicima. Zaista jedinstveno iskustvo. Poznata je po proizvodnji dvaju vrhunskih vina - bijelo Vugava (najpoznatija autohtona sorta otoka) i crveno plavac, koje možete probati i kupiti.Potrebno je unaprijed najaviti posjet.
Na otoku Visu, vinarstvo je stoljećima stara tradicija, otprilike oko 2000 godina. U to vrijeme, prostor Vis je zapravo bio poznat kao Issa. Vjeruje se da su poznatu sortu Vugavu – simbol otoka – na dalmatinsku obalu donijeli rimski vojnici ili su je kultivirali drevni grčki kolonisti. Od tog grožđa proizvodi se izuzetno alkoholno vino (obično oko 14%), koje je karakterizirano osebujnim aromama koje podsjećaju na jabukovaču, limun i začinske biljke, izrazito je zlatne boje i sa suptilnim cvjetnim notama. Vugava ima blagi okus meda što joj daje raskoš, i to je razlog zašto se često kaže da se ona više jede nego pije. Plavac Mali - o kojem je grčki kroničar Agarthid napisao 300 p.K. da "u odnosu na sve ostale, to je najbolje vino" - još je jedna autohtona sorta koja uspijeva na Visu, osobito na pješčanom istočnom terenu.
Vinarija Dojmi je poznata po proizvodnji Vugave i Plavca malog.
 

Vinarija nije prikladna za:

• Dolazak autobusima

• Nije mjesto za grupne izleteVinarija je osobito privlačna ako želite:

• Vrhunsko domaće vino

• Prekrasan pogled dok pijuckate Vugavu i Plavac

• Ekološka vina

• Ture dostupne po dogovoru

• Mjesto za elegantan ili korporativni događaj poput vjenčanja, proslava, ili team-buildinga

• Uživati u spoju tradicionalno-moderne arhitekture i prirode  

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.